Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΤΣΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ | Κουφώματα Αλουμινίου Αιτωλοακαρνανία

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ {medium}

Κατασκευάζουμε κουφώματα αλουμινίου προσφέροντας σας ολοκληρωμένες λύσεις, άριστη ποιότητα, σωστή κατασκευή, υψηλή αισθητική και λειτουργικότητα. Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ {medium}

Διαθέτοντας μακροχρόνια πορεία στο χώρο καθώς και έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, μπορεί να αναλάβει την κατασκευή και τοποθέτηση γκαραζόπορτας στην οικία ή των επαγγελματικό σας χώρο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΑΓΚΕΛΑ {medium}

Τα κάγκελα πέρα από την προστασία και ασφάλεια που μας προσφέρουν, μας εξασφαλίζουν και ένα όμορφο αισθητικά αποτέλεσμα. Η επιχείρησή μας “ΤΣΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ” η οποία εδρεύει στο Μεσολόγγι, με αγάπη...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ {big}

Από την κατασκευή μεταλλικών σπιτιών και ξενοδοχείων, έως την κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων και αποθηκευτικών χώρων, ολοκληρώνουμε τα έργα μας με όπλα την πολυετή εμπειρία μας στον χώρο των μεταλλικών...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Next Previous
 

ΕΜΠΕΙΡΙΑ
Η πολυετής εμπειρία μας, ο σύγχρονος εξοπλισμός μας και η άριστη εκπαίδευση του προσωπικού μας εγγυάται την έγκαιρη και άρτια κατασκευή οποιασδήποτε εργασίας μας αναθέσετε.
 

ΠΟΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
Τα παραγόμενα κουφώματα αλουμινίου φέρουν τη σήμανση CE ενώ οι παραγωγικές διαδικασίες που ακολουθούνται είναι βάσει των ευρωπαϊκών προτύπων.

ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ
όλα αυτά τα χρόνια είναι να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη του κάθε πελάτη με τον επαγγελματισμό, την συνέπεια, την ποιότητα της δουλειάς μας και τις προσιτές τιμές μας.

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΛΕΤΗ
Επικοινωνήστε μαζί μας για μία δωρεάν εκτίμηση στο χώρο σας. Εξυπηρετούμε από όπου μας ζητηθεί στο Μεσολόγγι, Αγρίνιο, Αιτωλοακαρνανία, Ευρυτανία, Καρπενήσι, Άρτα, Πρέβεζα, Ιωάννινα.
 
 
 
 
 
ΤΣΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Κουφώματα Αλουμινίου Αιτωλοακαρνανία
 
Η επιχείρησή μας “ΤΣΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ” η οποία εδρεύει στην Αιτωλοακαρνανία και πιο συγκεκριμένα στο Μεσολόγγι, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στο χώρο των αλουμινοκατασκευών και σιδηροκατασκευών προσφέροντας πάντα ποιοτικές και άψογα αισθητικές κατασκευές σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Αιτωλοακαρνανία.
 
Διαθέτοντας άρτιο και σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό αλλά και εξειδικευμένο προσωπικό, σας προσφέρουμε κουφώματα αλουμινίου, ενεργειακά κουφώματα, γκαραζόπορτες, κάγκελα καθώς και μεταλλικά κτίρια υψηλών προδιαγραφών.

Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Αιτωλοακαρνανία.