Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Κάγκελα
 
 
ΚΑΓΚΕΛΑ
ΤΣΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ | Κουφώματα Αλουμινίου Αιτωλοακαρνανία
Τα κάγκελα πέρα από την προστασία και ασφάλεια που μας προσφέρουν, μας εξασφαλίζουν και ένα όμορφο αισθητικά αποτέλεσμα.
 
Η επιχείρησή μας “ΤΣΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ” η οποία εδρεύει στο Μεσολόγγι, με αγάπη, μεράκι και πολύ φαντασία κατασκευάζει κάγκελα από inox, αλουμίνιο και σίδηρο, έχοντας πάντα ως στόχο να σας προσφέρει έργα υψηλής ποιότητας και αισθητικής σε οικονομικές τιμές. 
 
 
 


ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ

κάγκελα σε οποιαδήποτε μορφή επιθυμείτε, σύμφωνα πάντα με την αισθητική του κτιρίου σας. Μπορούμε να κατασκευάσουμε από τα πιο απλά παραδοσιακά, νεοκλασικά αλλά και μοντέρνα σχέδια για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.
 
 
ΚΑΓΚΕΛΑ

 για μπαλκόνια
 για σκάλες
 για μπαλκόνια
 περίφραξης
 
Ακόμα, κατασκευάζουμε από αλουμίνιο αλλά και από σίδηρο, κάγκελα ασφαλείας απλά και πτυσσόμενα για την μπαλκονόπορτα και τα παράθυρα του χώρου σας. Έτσι, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι ο χώρος σας είναι ασφαλής όλη την ημέρα.
 
 
 
 
Παρακολουθώντας πάντοτε τις ανάγκες και τις τάσεις της αγοράς, μπορούμε να σας προτείνουμε μοναδικές λύσεις για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Όποιες κι αν είναι οι ανάγκες σας, μπορούμε να φέρουμε εις πέρας και ειδικές κατασκευές παντός τύπου, πραγματικά κομψοτεχνήματα. Η σημασία που δίνουμε στη λεπτομέρεια και το τελικό φινίρισμα κάνουν, πάντα, τη διαφορά.
 
 
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας για μία δωρεάν εκτίμηση στο χώρο σας.
Εξυπηρετούμε από όπου μας ζητηθεί στο Μεσολόγγι, Αγρίνιο, Αιτωλοακαρνανία, Ευρυτανία, Καρπενήσι, Άρτα, Πρέβεζα, Ιωάννινα.